Pagina wordt ingeladen, even geduld

1

SecridSecrid Kaartenhouder D.Bruin

€ 69,00

Ook beschikbaar in volgende kleuren

Artikelnr.MINI MATTE-22
KleurD.Bruin

Secrid

Als we Secrid mogen geloven begint een betere wereld in je broekzak. 

Waar munten en bankbiljetten eeuwenlang als betaalmiddel werden gebruikt, worden ze nu in rap tempo vervangen door high-tech betaalkaarten. Dit nieuwe tijdperk vraagt om een nieuw soort portemonnee. Eén die zowel je kaarten en geld als je privacy beschermt.

Wanneer je op een traditionele portemonnee zit, buigen de plastic kaarten en worden deze broos, waardoor de kans op een breuk toeneemt. Met een aluminium kern beschermen deze wallets je kaarten en blijven ze compact genoeg om in elke broekzak te passen.

De nieuwste generatie bankkaarten, creditcards en ID-kaarten zijn uitgerust met chips en antennes die draadloze communicatie mogelijk maken. Deze RFID (Radio-Frequency IDentification) of NFC (Near Field Communication) kaarten verhogen het gebruiksgemak, maar ook de risico’s. Ze kunnen vanaf een meter geactiveerd, gelezen en gekloond worden zonder dat je het doorhebt. De Cardprotector van Secrid, het aluminium hart van de portemonnees, beschermt je kaarten tegen deze ongewenste draadloze communicatie.

Dankzij het gepatenteerde mechanisme en de aluminium behuizing van de Cardprotector blijven je kaarten zelfs tijdens het gebruik beschermd. Door slechts een gedeelte van de kaarten te onthullen neemt de gevoeligheid voor radiosignalen af, maar blijft deze voldoende voor contact over een korte afstand. Door de blootstelling te minimaliseren blijf je ook tijdens het gebruik van je kaarten buiten het bereik van digitale zakkenrollers.

In 2009 was de leerindustrie bijna verdwenen richting lagelonenlanden. Secrid heeft deze productie van kleinlederwaren weer teruggebracht naar Nederland. Door een revolutionair ander product en productieproces ontwikkeld te hebben, worden portemonnees terug in Nederland geproduceerd. Efficiënter en schoner dan ooit tevoren, op een schaal die in Nederland niet eerder heeft plaatsgevonden.

Bekijk dit merk


Schrijf je in op onze nieuwsbrief & stay up-to-date!