Pagina wordt ingeladen, even geduld

1

Xandres-GoldXandres-Gold Blouse Lime

€ 109,00

Artikelnr.X-LEONA-12
KleurLime

Xandres Gold

Xandres Gold is modieuze en stijlvolle dameskleding voor grote maten (tot maat 54).
Bij deze plus size kledinglijn, die voorheen bekend was als xline, vertalen onze designers de looks en trends uit de Xandres-collectie voor vrouwen met een maatje meer.

Dankzij de uitgekiende details, aangepaste lengtes, snitten en stoffen laten wij curvy vrouwen stralen. Want een maatje meer betekent gewoonweg méér stijl!

Xandres is een merk geïnspireerd op vrouwen. Vrouwen die leven in het nu, moeten veel rollen tegelijkertijd vervullen. De vrouwen die Xandres inspireren slagen hierin en weten altijd zichzelf te blijven.

Xandres kent zijn oorsprong in een zeer gerespecteerde modetraditie, gedreven door kwaliteit en gemaakt op het leven van de moderne vrouw.
De Xandres collecties bieden uiteenlopende, innovatieve designs aan in vrouwenkleding en accessoires met veel respect voor kwaliteit en weelde.

Xandres streeft ernaar de schoonheid en elegantie van sobere kleuren, luxueuze stoffen en vakmanschap te vatten. Het merk biedt verfijnde eenvoud: een geklede, nette casual mode, geraffineerd maar verfrissend. Xandres wordt aangeboden in meer dan 150 exclusieve multimerkboetieken en Xandres brand stores in België.

Bekijk dit merk


Schrijf je in op onze nieuwsbrief & stay up-to-date!