Pagina wordt ingeladen, even geduld

1

BraxBrax Jeans Ecru

€ 119,95

Ook beschikbaar in volgende kleuren

Artikelnr.74-6408 MADI-1-2
KleurEcru

FEEL GOOD!

Het in Herford gevestigde modemerk BRAX staat al meer dan 125 jaar achter deze levensstijl. Opgericht door Bernward Leineweber in Berlijn in 1888, heeft het bedrijf naam gemaakt als een belangrijke speler in het segment van smart casual kleding.

BRAX draait allemaal om passie: een passie om klanten te inspireren met onze producten. Deze passie leidt ons bij elk project en alle beslissingen tijdens ons dagelijkse werk. Dit heeft ons in staat gesteld om BRAX te ontwikkelen tot een succesvol casual modemerk, ver buiten ons kernproduct - broeken. In een veranderende modewereld vormen we samen met onze partners en klanten de toekomst van BRAX. Onze producten staan voor perfectie en kwaliteit. Onze wens om een hoogwaardige service te bieden, komt tot uiting in onze producten, communicatie en in de mensen die ons bedrijf vertegenwoordigen, of het nu gaat om verkooppunten, media of de digitale wereld. Onze mode is modern en innovatief. Onze klanten zijn de architecten van hun eigen leven, vanaf 40 jaar, ervaren en met de positieve eigenschap om te waarderen wat echt belangrijk is.

De merkwaarden slim, stijlvol en gepassioneerd typeren het BRAX-merk! Voor onze partners zijn we een beeldanker, voor onze klanten altijd de juiste keuze als het gaat om de veeleisende implementatie van modetrends, terwijl we tegelijkertijd overtuigen met productinnovaties en een hoge mate van mode. Onze passie is aanstekelijk!

Bekijk dit merk


Schrijf je in op onze nieuwsbrief & stay up-to-date!