Pagina wordt ingeladen, even geduld

1

De zomer is in zicht

CB_SS202130905.jpg

Voel jij het ook al kriebelen? Ontdek de trends van het seizoen.

Bij deze temperaturen durven we al dromen van een zonovergoten zomer. Het wordt er dan ook eentje vol frisse kleuren...

Hou je van pasteltinten? Dan zit je dit seizoen helemaal goed. Lila, geel, oranje, roze, fuchsia, pastelblauw en grasgroen zijn de grote nieuwkomers. Hou je van al deze kleuren, dan kan je deze onderling combineren. Maar let op dat je in laagjes werkt en verschillende stoffen met mekaar combineert, anders wordt het geheel too much. Laagjes en meerdere texturen zijn dus de boodschap.

Doe je het liever wat kalmer aan? Al deze tinten kan je naar hartelust combineren met jeans of zachte tinten zoals beige, camel of taupe.

Laagjes en verschillende texturen zijn de boodschap

Net zoals afgelopen winter is ook bruin de grote nieuwkomer. Wie bruin linkt aan trieste winters, heeft het dit keer mis. Je combineert deze kleur heel stijlvol met ecru, beige of zelfs warm oranje. ook hier geldt de regel: draag laagjes en combineer materialen en texturen.  Je zal zien, het wordt een succes.

Kleur gerust ook buiten de lijntjes dit seizoen. Ga 'letterlijk' voor een strakke streepjesoutfit of geometrische print. Hou je meer van fauna en flora? Kies dan resoluut voor een felle, al dan niet dierlijke, print.

 

Ook schoenen zijn er in alle geuren en kleuren. De moccassin werkt aan een grote comeback. Deze schoen is perfect voor wie houdt van elegantie en comfort. Shop hem in klassieke ledervarianten zoals wit, ecru of cognac. Mag het wat meer zijn? Laat je voeten spreken met lila, pastelgroen of oranje en dan nog het liefst in nubuck. Nubuck laat de kleuren namelijk leven.

Voor wie van comfort houdt, de alombekende sneakers blijven nog steeds in beeld. Koop hem dit seizoen in mooie aardetinten of ga voor een felle kleur in crosta of nubuck.

Je hoort het al, alles kan en mag deze zomer! Enjoy!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief & stay up-to-date!