Pagina wordt ingeladen, even geduld

1

De nieuwe collectie is er!

1426-03-2.jpg

De nieuwe collectie is gearriveerd en staat volledig in het teken van soberheid en felle kleuren. Van contrast gesproken...

Ben je klaar om deze zomer wat kleur in jouw leven te brengen, dan is dit seizoen jouw seizoen!

Roze, groen, blauw, geel of oranje alles kan en mag deze zomer!  Van kleedjes, blouses tot broeken, één woord = KLEUR!

Heb je het liever iets neutraler? Ga dan voor 'ton sur ton'! Een beige pull gecombineerd met een bleke broek en ecru schoenen zijn zeker een item dit voorjaar!

Felle kleuren kan je ook altijd combineren met neutralere stuks zoals een jeansbroek en een leuke trui.

Kleur is dé trend van de zomer

Dit seizoen is het de grote comeback van de mocassin, een klassieker die je zowel onder een kleedje als onder een smalle of brede broek kan dragen.

Mag het voor jou muntgroen, blauw of paars zijn of liever iets neutraals? Dat kan, wij hebben dit stijlicoon in heel wat mooie kleuren voor jou klaarstaan. 

Voor de sneakerliefhebbers onder ons, geen paniek ook dit seizoen zijn er voldoende sneakers om jullie collectie aan te vullen!
volg je graag de trends dan zijn hoge of mid sneakers een echte must have. Ga je liever voor laag model, dan heb je keuze uit heel wat diverse merken die comfort bieden of fashion uistralen

Je vindt ze dit seizoen in alle mogelijke kleuren, hoe kleurrijker hoe beter

Ons assortiment schoenen voor steunzolen werd ook terug uitgebreid. Gedaan met de zoektocht naar de ideale schoenen voor steunzolen, een sneaker of liever sandalen? Geen probleem, wij hebben voor ieder wat wils!

Ontdek de nieuwe collectie op de webshop of in de winkel!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief & stay up-to-date!