Pagina wordt ingeladen, even geduld

1

Kerstcadeautips!

Ontwerpzondertitel10.png

Het is al december, en dat wil zeggen bijna Kerst! En wie Kerst zegt, zegt ook kerstcadeaus!

Nog geen inspiratie wat je moet kopen? Wij geven je enkele tips!

Onder € 50

Het cadeau dat iedereen kan gebruiken zijn kousen. Want zeg nu zelf, kousen verdwijnen op een gekke wijze in de wasmachine…  daarom is Kerst de ideale gelegenheid om de kousenkast terug aan te vullen en die eenzame kousen weg te gooien!

Ga voor de vrolijke kousen van Happy Socks of speel op veilig met een cadeaudoosjes van Tommy Hilfinger. Liever fluffy kousen? Ga dan voor het merk Camano.

Zoek je nog iets origineler voor de heren? Geef dan een boxershort van McAlson. Door de leuke patronen is deze boxershort een ideaal cadeau om te geven.

Om warme voeten te garanderen deze winter kan je ook altijd pantoffels onder de kerstboom leggen. Je kan gaan voor de originele van Hot Potatoes of de iets klassiekere van Scapa of River Woods.

It's the season of giving!

Tussen € 50 en € 100

Een item die wel al eens aan vervanging toe is (vooral bij mannen) is een portefeuille! Ga voor een compacte kaarthouder van Secrid met extra beveiliging.

Daarnaast is een riem ook altijd een goed cadeau. Ga voor een riem van La Boucle, door zijn elasticiteit past deze riem iedereen. Geen gesukkel meer met gaatjes dus! 

Een cape van Codello is ook een handig cadeau! Je hebt keuze tussen camel, zwart, roos en grijs. De ideale kleuren om met elke outfit te combineren! 

 

Tussen € 100 en € 150

Een vrouw kan nooit genoeg handtassen hebben. Een Liu Jo handtas is dan ook altijd een goed cadeau. Wanneer het iets minder klassiek mag zijn kan je ook gaan voor de handtassen van Bear of Belluga.

Geef je graag iets praktisch? Ga dan voor een sjaal, muts en handschoenen. Zo zal de ontvanger van het cadeautje warm de winter door komen!

 

 

Boven € 150

Wanneer het dan echt wat meer mag zijn kan je gaan voor een handtas of portefeuille van Nathan Baume. Voor de heren ga je dan het best voor schoenen van Floris Van Bommel. Hip en comfortabel, ideaal dus voor een schoen!

 

Inpakken als cadeautje? Vraag het aan de kassa en wij pakken met plezier jullie cadeautjes in!

Weet je nu echt niet wat kopen ga dan voor een cadeaubon! Dan kies je het bedrag nog volledig zelf!

 

Schrijf je in op onze nieuwsbrief & stay up-to-date!