Pagina wordt ingeladen, even geduld

1

Love is in the air!

valentijnskaart-liefde-hartjes-fijne-valentijn-roze-rood.jpg

We zijn februari: de maand van de liefde!

Of je nu Valentijn viert of niet, je kan er niet onderuit.

Wil je je partner of jezelf toch verrassen met een leuk, attentvol cadeautje? Wij helpen je met enkele ideeën.

1.       Boxershort van McAlson

Verras je partner met een vrolijke boxershort van McAlson voor Valentijn! Je kan kiezen tussen verschillende designs en kleuren, dat maakt het extra leuk! 

2.       Secrid kaarthouder

Een cadeau dat ook van pas kan komen is een kaarthouder van Secrid! Deze kaarthouder beschermd je kaarten tegen diefstal met een contactloze bankkaart + beschermd tegen het omplooien van bankkaarten in de broekzak. Klein van formaat maar ideaal voor elke dag.
Ps: het past in elke handtas, hoe handig!

Tijd om die kaartencollectie te minimaliseren dus. Shop hem in alle kleuren die je maar wil!

3.       Een leuk paar sneakers van de nieuwe collectie

Met schoenen ken je de weg naar het hart bij elke vrouw! Maar ook de heren hebben af en toe eens nieuwe schoenen nodig. Geef elkaar dus een leuk paar sneakers van de nieuwe lente/ zomercollectie! 

4.       Riem

Geef je toch liever praktische cadeaus? Dan is een riem misschien het cadeau! Zowel voor dames als voor heren hebben wij riemen in ons assortiment. Ga voor een kleurrijk model van La Boucle of voor de dames een neutrale riem van Liu Jo! Voor elk wat wils!

5.       Handtas

Een wijs persoon zei ooit: ‘een vrouw kan nooit genoeg handtassen hebben’ dus uiteraard scoor je met een handtas op Valentijn! Of je nu gaat voor een Nathan Baume, Liu Jo of een handtas van Emily & Noah, succes gegarandeerd! 

Schrijf je in op onze nieuwsbrief & stay up-to-date!