Pagina wordt ingeladen, even geduld

1

Trends deze lente!

DAD_3.jpg

1.       Kleur

Deze lente zal het straatbeeld gevuld zijn met kleur. Rood, blauw, groen… geen enkele kleur is veilig dit seizoen! Ga deze zomer dus all the way en ga voor ton sur ton. Nog niet 100% overtuigd van ton sur ton? Ga dan voor de leukste kleurencombinaties! 

Ben je toch iets meer voor de neutrale tinten? Geen probleem, ook zien we deze zomer wit, beige, lichtgrijs terugkeren. Dit kan je dus ook perfect combineren met een kleur item.

2.       Sneakers

De sneaker is nog steeds mega populair deze zomer. Deze zal je ook in elk  kleur terugvinden. De sneakers van Hoff bijvoorbeeld zorgen ervoor dat iedereen meteen naar je schoenen kijkt! Voor de neutrale sneakers ga je ze zeker je zin vinden bij Tamaris, Gabor of Victoria.

Dit seizoen hebben we ook enkele nieuwe sneakermerken zoals Fred de la Bretoniere, Shabbies, Lacoste, On Running of Gola. 

 

 3.       Ballerina/ mocassin

De ballerina maakt nu ook officieel zijn comeback! Je shopt hem in verschillende kleuren en vormen. De metallic ballerina van River Woods zorgen meteen dat je outfit opvalt! Ga je liever voor een kleurtje dan zijn de ballerina’s van Si iets voor jou!

Geen fan van de ballerina? Ook de mocassin behoud zijn populariteit deze zomer. Deze Passe Partout schoen combineer je met elke outfit. Je shopt ze in neutrale kleuren zodat je ze kan combineren met elke outfit! Maar deze zomer shop je ze ook in fellere kleuren, een echte eye catcher!  

4.       Speciale hak

Ben je op zoek naar een iets gekledere schoen met hak? Dan vindt je dit jaar veel specialere modellen. Gaande van een blokhak tot een fijne doorzichtige hak. Je zal doorheen dit jaar niet veel gewone hakken zien…

De pumps deze zien er dus een tikkeltje specialer uit maar dit zorgt er ook wel voor dat ze comfortabeler zitten! En dat je er sowieso complimenten op zal krijgen!

5.       Uitneembare binnenzool

Elk seizoen komen er meer en meer schoenen bij die ook geschikt zijn voor steunzolen! Ideaal dus wanneer je steunzolen hebt en ook hippe schoenen wil dragen! 

We weten dat schoenen kiezen met steunzolen niet altijd even evident is daarom hangt bij ons er ook steeds een sticker met ‘uitneembare binnenzool’ op de schoendoos. Zo hopen we dat we het jou een tikkeltje gemakkelijker maken.

De eerste keer steunzolen of liever wat hulp? Wij helpen je met plezier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief & stay up-to-date!