Pagina wordt ingeladen, even geduld

1

Daar is de ladiesnight weer!

Ontwerpzondertitel34.png

Het is weer tijd om de datum met grote letters in je agenda te noteren, want op 21 september 2023 gaat het gebeuren: een onvergetelijke avond vol plezier, mode en vriendschap staat voor de deur. Dus trommel je beste vriendinnen op en bereid je voor om de allernieuwste collectie te ontdekken tijdens onze Ladies' Night!

Wat kan je verwachten?

We hebben alles uit de kast gehaald om ervoor te zorgen dat deze avond een hele leuke avond zal worden. Vanaf 19.00 uur gaan de deuren open voor al onze ‘De Proost’ ladies om de nieuwe collectie te ontdekken. Denk aan de nieuwste modetrends, elegante accessoires en verrassende kleurencombinaties die je hart sneller zullen laten kloppen.

Hapjes en Drankjes
Wat is een avondje uit zonder heerlijke hapjes en drankjes? Wij zorgen ervoor dat je geen honger en dorst zal lijden. Zo kunnen jullie extra genieten van de leuke avond onder vriendinnen.

Praktische Informatie
Datum: 21 september 2023
Tijd: 19.00 uur - 22.00 uur
Locatie: Halsesteenweg 350 9403 Ninove/Neigem

Toegang is gratis, maar het aantal plaatsen is beperkt, dus zorg ervoor dat je je plekje reserveert via marketing@deproost.be (vermeld zeker met hoeveel personen je komt!)

We kunnen niet wachten om jullie te verwelkomen op deze bijzondere avond vol stijl, plezier en vriendschap. Laten we samen de nieuwe collectie vieren en genieten van een onvergetelijke Ladies' Night!

Met stijlvolle groeten,

Team De Proost!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief & stay up-to-date!