Pagina wordt ingeladen, even geduld

1

Altijd stijlvol met Caroline Biss dameskleding

Het Belgische modemerk biedt eigentijdse fashion voor de zelfzekere vrouw. De series van Caroline Biss zijn mooi combineerbaar met elkaar zodat ze steeds passen voor elke gelegenheid. Wil jij ook steeds stralend voor de dag komen? Kom dan snel een kijkje nemen naar de nieuwste collecties van Caroline Biss, in de winkel en webshop van De Proost shoes & fashion.

Met Caroline Biss kies je voor Belgische mode

Waar het familiebedrijf startte met de productie van kleding voor grote textielketens, wordt de passie voor kleding en mode van generatie op generatie doorgegeven. Zo startte modeontwerpster Celeste De Hauwere in 1963 haar eigen damesmerk voor confectiekleding en kent het Belgische modemerk haar officiële ontstaan. Later komt ook dochter Ann-Chiristine Bouckaert het familiebedrijf versterken, die er nog steeds aan het hoofd van het bedrijf staat. 

De liefde voor Caroline Biss breidt verder uit

Al snel wist het merk uit te groeien tot geliefde damesmode voor wie houdt van stijlvol, eigentijds, kwaliteit en Belgisch. Zo werden de collecties van Caroline Biss al snel aangeboden in diverse damesboetieks en chiquere kledingzaken. Sindsdien is het hoogwaardige kledingmerk geheel terecht niet meer uit het modelandschap weg te denken en weet het elk seizoen weer een vernieuwende collectie te brengen. Maar doorheen de jaren wist het modemerk niet alleen uit te groeien tot een succesverhaal binnen België maar in de volledige Benelux. En ook verder in Europa kennen de stijlvolle collecties van Caroline Biss steeds meer bijval.

Caroline Biss laat elke dame stralen

Het Belgische modelabel brengt stijlvolle dameskleding voor vrouwen van alle leeftijden, dat maakt dat de collecties perfect gedragen kunnen worden door verschillende generaties. Mede dankzij haar eigen design en vormgeving getypeerd door hoogkwalitatieve materialen en afwerkingen en een stijlvolle vrouwelijke uitstraling, kent het merk haar succes. De kleding van Caroline Biss wordt verder gekenmerkt door perfect zittende stukken, subtiel en warm kleurgebruik, elegante en eigentijdse looks. Zo zie je er vast stralend uit, ongeacht of je nu naar het kantoor gaat of een avondje uit. Met de prêt-à-porter van Caroline Biss ziet elke dame er steeds opperbest uit voor elke gelegenheid.

Kies voor Caroline Biss voor elk moment

Of je nu op zoek bent naar sierlijke kleedjes, gracieuze rokken, geraffineerde blouses, fraaie cardigans, deftige broeken, keurige pulls of verfijnde vestjes, de dameskleding van Caroline Biss heeft het allemaal. Niet te missen in de collecties van Caroline Biss zijn ook de stijlvolle jurken. Elk seizoen opnieuw brengt het damesmerk een ruime waaier aan jurkjes aan, gaande van maxi jurken tot luchtige mini exemplaren. Ben je dus op zoek naar vlotte kleedjes voor elke dag of net naar chique jurken voor een avondje uit, kom dan snel onze ruime collecte Caroline Biss jurken ontdekken. Ontdek steeds de nieuwste collecties van Caroline Biss in de winkel en webshop van Schoenen De Proost. Bij De Proost shoes & fashion ben je aan het juiste adres voor steeds de nieuwste collecties van Caroline Biss. We helpen je steeds met plezier met het uitkiezen van je prachtige nieuwe outfit zodat jij helemaal stralen mag. Maar niet alleen onze dames zetten we graag in de bloemetjes. Schoenen De Proost is er ook voor heren en kinderen. En dat zowel met kleding, schoenen als accessoires. Met een splinternieuwe Jeune Premier boekentas aan laten we ook je kindje stralen op school. Graag tot snel!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief & stay up-to-date!