Pagina wordt ingeladen, even geduld

1

Een Jeune Premier boekentas, een leuk design en licht gewicht gecombineerd

Waar het merk ontstond uit de nood aan een leuke en goede boekentas voor hun zoontje Ralph, kende het merk van de ontwerpers al snel een groter succes met uitbreidingen van eigen collecties in verschillende winkels. Bij Schoenen De Proost kan je steeds de nieuwste en hipste Jeune Premier boekentassen kopen. Kijk snel online in onze webshop of spring even binnen in onze winkel!

  • 30%
  • 30%
  • 30%

Jeune Premier Boekentas Blauw

€ 119,90€ 83,93

  • 30%

Jeune Premier Boekentas Blauw

€ 99,90€ 69,93

  • 30%

Jeune Premier Boekentas Print

€ 149,90€ 104,93

  • 30%
  • 30%
  • 30%

Maak plaats voor lichte en vrolijke exemplaren

Jeune Premier plaatst het leveren van kwaliteit en hoog draagcomfort steeds centraal. Het merk heeft veel aandacht voor een minimale belasting van groeiende kinderrugjes bij het dragen van boekentassen en rugzakken. Zo is een kleurrijke Jeune Premier boekentas niet alleen leuk maar ook licht om te dragen. Met de boekentassen van Jeune Premier zeg je voorgoed nee tegen saaie en loodzware boekentassen voor kinderen. Daarnaast is een Jeune Premier boekentas uiterst functioneel ingedeeld met stevige compartimenten.

Omarm de kwaliteit van Jeune Premier boekentassen

Jeune Premier boekentassen worden vervaardigd uit de meest kwalitatieve materialen. Ze worden voorzien met afneembare ergonomische rugriemen en een schouderriem. Met een vast en stevig handvat kan de boekentas ook altijd eenvoudig met de hand verplaatst worden. Dankzij deze vele mogelijkheden kan je kind zelf kiezen hoe de boekentas liefst gedragen wordt.

Vast de cool kid op de speelplaats!

Met een knappe boekentas van Jeune Premier gaat je kindje in stijl naar school. De kleurrijke boekentassen van Jeune Premier zorgen voor instant vrolijkheid op school. Met haar originele designs springt een boekentas van Jeune Premier er zo uit en kan je kleintje elke dag trots door de schoolpoort wandelen.

Welke Jeune Premier boekentas kies jij?

De Jeune Premier boekentassen bestaan in verschillende series. Zo kan je kiezen voor een éénvaksboekentasje van Jeune Premier mini voor kleuters. Maar ook voor een meervaksboekentas zodra je kindjes op de schoolbanken zitten. Voor grotere kinderen kan ook gekozen worden voor een toffe rugzak. Jeune Premier biedt voor elk kind op elke leeftijd een leuk exemplaar aan. 

Ontdek ze allemaal bij Schoenen De Proost!

Het Belgische merk brengt een ruim aanbod boekentassen, schooltassen, rugzakken, zwemzakken, lunchtassen en pennenzakken voor kinderen. Koop ook snel de aller leukste Jeune Premier boekentassen bij Schoenen De Proost. Dit geweldige merk weet elk seizoen opnieuw te verrassen met creatieve designs en innovatieve ontwerpen.Bij Schoenen De Proost laten we niet alleen kinderen stralen, we zijn er ook voor dames en heren met zowel kleding, schoenen als accessoires. Ontdek er onder meer snel onze nieuwste collecties van Caroline Biss dameskleding

Schrijf je in op onze nieuwsbrief & stay up-to-date!