Pagina wordt ingeladen, even geduld

1

Trek eropuit met je nieuwe Lowa wandelschoenen aan

Lowa kent haar ontstaan reeds in 1923 en beschikt dus over ruime ervaring in het ontwikkelen van comfortabele wandelschoenen met een goede pasvorm. Neem snel een kijkje naar ons bijzondere aanbod online of in de winkel en ontdek welke Lowa wandelschoenen jou perfect passen.

Met Lowa wandelschoenen aan ben je klaar voor het avontuur

Lowa wandelschoenen zijn uitermate geschikt voor zowel een stevige wandeling in de buurt als voor een mooie bergwandeling in de Alpen. Zo omvat de collectie van Lowa onder meer Lowa wandelschoenen en Lowa hiking schoenen. De hoogwaardige Lowa schoenen zijn een echte musthave voor elke outdoor activiteit. Met de outdoor schoenen van Lowa aan ben je helemaal klaar voor het wandelavontuur.

De perfecte partner voor je voeten op al je wandeltochten

Lowa wandelschoenen bieden een uitstekend comfort en hoge kwaliteit zodat ze de perfecte metgezel vormen op al je wandelingen. Dankzij de steun die Lowa wandelschoenen en bergschoenen bieden, kan je steeds met zekere tred je tocht verderzetten. Lowa zorgt ervoor dat jij op je wandelschoenen kan vertrouwen, zodat wandelen een waar plezier wordt. Met Lowa wandelschoenen aan je voeten wordt elke stap een waar genot.

Wie op zoek is naar kwalitatieve wandelschoenen kiest voor Lowa

Lowa wandelschoenen worden geproduceerd van hoogwaardige materialen zoals kwalitatief nubuckleer en suède. Kwalitatief leer blijft ook een absolute topper bij wandelschoenen gezien deze zich aanpassen aan de voet. Vervaardigd uit enkel hoogwaardige materialen bieden Lowa wandelschoenen je steeds alle comfort en steun die je tijdens je wandeltocht nodig hebt. Lowa schoenen zijn robuust van vorm en stevig. Daarnaast zijn ze veelal voorzien van een waterdicht en toch ademend membraan als binnenvoering zodat je voeten te allen tijd droog kunnen blijven. Alle Lowa wandelschoenen zijn voorzien van een uitneembaar voetbed. Door de uitneembare zool te verwijderen kan je je eigen steunzolen in de wandelschoenen leggen voor een optimaal draagcomfort ten allen tijde. 

Lowa wandelschoenen staan voor kwaliteit zonder compromis

Naast het gebruik van kwalitatieve en lichte materialen, zijn het ook de technische bijzonderheden en de uitstekende afwerkingen van Lowa schoenen die zorgen voor een ongezien wandelcomfort. De productie van Lowa wandelschoenen ondergaat verschillende fases en wordt hierbij telkens aan de hoogste kwaliteitseisen onderworpen. Dat Lowa toeziet op het leveren van kwaliteit is ook te merken aan het feit dat ze voor een groot deel nog met de hand gemaakt worden en de productie nog steeds geheel in binnen Europa verloopt. Redenen genoeg dus om voor Lowa wandelschoenen te kiezen! Schoenen De Proost biedt een ruim aanbod Lowa wandelschoenen aan, zowel voor dames als heren. Kom het allemaal ontdekken in onze wandelhoek. Maar ook ons aanbod Mobils schoenen en Solidus schoenen zijn absolute aanraders wanneer je op zoek bent naar kwalitatieve en comfortabele schoenen. 

Schrijf je in op onze nieuwsbrief & stay up-to-date!