Pagina wordt ingeladen, even geduld

1

Mobils draagt zorg voor je voeten, zowel voor nu als later

Hou jij ook van comfortabele schoenen die je voeten op wolkjes laten lopen? Ontdek dan snel de Mobils schoenen voor dames en heren. Je vindt er vast een paar die perfect aan jouw voeten past. Met bijzondere technieken, vernieuwende ontwikkelingen, unieke processen en het gebruik van enkel hoogwaardige materialen, bieden Mobils de kwaliteit die je zoekt.

Mobils zijn er zowel voor dames als heren

Schoenen De Proost biedt zowel Mobils voor dames als Mobils voor heren aan. De ergonomische schoenen van Mobils geven een uitermate zacht draaggevoel. Ontdek snel je favoriete paar Mobils schoenen en geniet van alle gemak ervan. Koop je nieuw paar Mobils eenvoudig en snel bij Schoenen De Proost, online of in de winkel.

Kwaliteit en comfort, daar wordt niet op ingeboet

Heb je genoeg van pijnlijke voeten? Kies dan voor het unieke comfort van Mobils schoenen en sandalen. Mobils schoenen voelen ultralicht aan de voeten, ze zijn ergonomisch en comfortabel. Kies dus voor Mobils voor een comfortabele loopervaring en voor ergonomisch comfort aan je voeten. Mobils schoenen zijn extra breed en allemaal voorzien van een uitneembare zool. 

Mobils zijn voorzien van soft-air technologie

Mobils worden gekenmerkt door hun uitermate hoog draagcomfort dankzij haar innovatieve dempingssysteem. Uitgerust met de soft-air technologie worden schokken maximaal opvangen om zo de gewrichten te ontlasten. Met deze soepele tussenzool worden schokken tijdens het lopen goed opgevangen en wordt mogelijke schade geminimaliseerd.

Ook extra voeringen met unieke eigenschappen

Daarnaast zijn de schoenen van Mobils ook voorzien van een speciaal ontworpen stof tussen de voering en het leer voor een zacht en comfortabel gevoel. Door deze zachte laag tussen de voering en het bovenleer worden onaangename drukpunten vermeden. Met een COMFORTEMP voering, een microvezel membraan, wordt verder de temperatuur in de schoen constant gehouden voor het creëren van een optimaal voetklimaat.

Om dergelijk hoogkwalitatief comfort voor elke voet te kunnen leveren werkt Mobils samen met orthopedisten en podologen voor het verkrijgen van enkele de beste pasvorm. Mobils is er dan ook voor wie op gebied van voetcomfort geen compromissen maakt en enkel het beste kiest. Kom de voordelen snel ontdekken bij Schoenen De Proost, in onze winkel of webshop! Neem ook een kijkje naar onze comfortabele Solidus schoenen en onze kwalitatieve Lowa wandelschoenen

Schrijf je in op onze nieuwsbrief & stay up-to-date!