Pagina wordt ingeladen, even geduld

1

Met Solidus schoenen ervaar je puur comfort aan je voeten

Het Duitse schoenenmerk Solidus heeft doorheen de jaren ruime ervaring met het maken van passende schoenen voor elk voettype. Reeds van bij de oprichting stond een goede pasvorm en uitstekend voetcomfort centraal. Er werd dan ook meteen geïnvesteerd in de ontwikkeling van een uitgebreid leestenpakket aangepast aan alle mogelijke voetvormen.

Solidus schoenen bieden de perfecte pasvorm voor elk voettype

Solidus schoenen zijn beschikbaar in verschillende breedtematen. Zo zitten ze meteen goed en bieden ze maximaal comfort voor elk voettype. Met haar ruime waaier aan verschillende wijdtematen en extra wijde leesten, zijn Solidus schoenen ook heel geschikt voor brede voeten. Daarnaast kan men bij Solidus kiezen voor bijzondere leesten voor voettypes met bijvoorbeeld hallux valgus, hamertenen, brede voeten en zo meer. Met de Solicare Soft lijn wordt steeds gewerkt met enkel zachte en rekbare materialen, gecombineerd met naadloze voeringen. Dat maakt deze schoenenlijn heel geschikt voor Hallux valgus, hamertenen en zelfs voor diabetes patiënten. 

Geniet van je vrijheid met blije voeten

Met pijnloze voeten wordt alles aangenamer, kies daarom voor comfortabele Solidus schoenen. Solidus schoenen zijn voorzien van een luchtgeveerde zool en een uitneembaar voetbed. Dat maakt dat ze maximaal comfort bieden aan en uitstekend geschikt zijn voor elke voet dankzij de perfecte pasvorm. Bovendien maakt dit dat Solidus schoenen uitermate geschikt zijn voor het dragen van alle types steunzolen. Voorzien van ergonomische voetbedden, een uitstekende binnen uitrusting en schokdempende zolen, zijn Solidus schoenen een waar plezier om te dragen.

Maximaal comfort aan je voeten met Solidus schoenen

Bij Schoenen De Proost vind je eenvoudig en snel goed passende comfortabele schoenen. Kom daarom langs bij Schoenen De Proost. Wij bieden een ruim aanbod comfortabele schoenen. Bij Schoenen De Proost vind je steeds een ruim aanbod Solidus schoenen. Neem snel een kijkje naar ons ruime aanbod Solidus schoenen in diverse maten en modellen. Met een uitgebreide collectie biedt Solidus passende schoenen voor elk seizoen, met onder meer Solidus boots, Solidus bottines, Solidus instappers, Solidus laarzen, Solidus mocassins, Solidus sandalen, Solidus slippers, Solidus stretch schoenen en Solidus veterschoenen. Neem dus een kijkje naar onze Solidus collectie en koop je nieuwe favoriete paar snel en veilig bij Schoenen De Proost. Ontdek steeds de nieuwste Solidus schoenen, online in de webshop of in onze winkel. Neem ook een kijkje naar ons assortiment comfortabele Mobils schoenen en kwalitatieve Lowa wandelschoenen. Graag tot snel!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief & stay up-to-date!